מסמך זה, המתבסס בעיקר על סקר ספרות, מציג מקצת מהדוגמאות והמאפיינים של תוכניות שונות שיושמו בקרב מדינות מפותחות בנושא הוראה של תזונה בריאה במערכת החינוך, וכן תובנות העולות מתוך ניסיון רב שנים שנצבר בנושא זה מתוך מחקרי הערכה לתוכניות אלו. נוסף על כך הובאו נקודות מרכזיות ממסמכי מדיניות של ארגון הבריאות העולמי. תוכניות חינוך לתזונה בריאה, כמו גם בתי ספר מקדמי בריאות הינם חלק מהמאמצים בהווה ובעבר לקיים חינוך לתזונה בריאה בבתי ספר בישראל. סקירה זאת עשויה להוסיף ידע ותובנות שיסיעו בהמשך פיתוח תוכניות לתזונה בריאה במערכת החינוך הישראלית
אופירה אילון, יעל אתר פלד, יפעת ברון, נעם גרסל, לימור ספקטרובסקי
דפנה גץ, ציפי בוכניק, בלה זלמנוביץ, מריאן שומאף, סיון פרנקל
דפנה גץ, דן פלד, יאיר אבן-זוהר, ציפי בוכניק, סיון פרנקל, מריאן שומאף
ארנה ברי, נדב לירון, מנואל טרכטנברג, דני ארדיטי, חמי פקר, דן ענבר, אילן קוזיאטין, שמוליק יכין
מריאן שומאף, דפנה גץ