Informing
Policy
for Progress

העיתון “מקור ראשון”, בטאונה של הציונות הדתית, בחר ב-10 ישראלים להם החליט להעניק את “פרס ישראל האלטרנטיבי”.  אחד מהעשרה הוא ד”ר ראובן גל, אשר נבחר בזכות תרומתו החברתית.

“בחרנו באנשים. לא בסיסמאות. כי אנחנו מאמינים שבדרך למדינה טובה יותר, אנחנו זקוקים לאנשים טובים באמצע הדרך, כאלה שאפשר לצעוד אחריהם וללמוד ממה שעשו”

בדברי ההסבר נאמר: “בתפקידו הנוכחי, כראש הפרויקט ‘שילוב חרדים בכלכלה הישראלית’ של מוסד שמואל נאמן למחקרי מדיניות לאומית בטכניון, גל מתמקד בחקר אפשרויות השילוב התעסוקתי של חרדים, ובאספקה יזומה של מידע בנושא זה לקובעי המדיניות. בתפקידו הקודם, המייסד והמנהל הראשון של מנהלת השירות האזרחי-לאומי במשרד ראש הממשלה, הצליח להכפיל את מספר החרדים והערבים, הפטורים משירות צבאי, התורמים לחברה במסגרת שירות אזרחי-לאומי”.