סמינר BioNorth בנושא: חזון המזון - 2020

מוסד ש. נאמן למחקר מדיניות לאומית בטכניון, בשיתוף

יזמת  BioNorth מתכבדים להזמינך לסמינר בנושא:  

 

חזון המזון - 2020

 

הסמינר יעסוק בתחומי המחקר השונים הקשורים לחזון הטכנולוגי של מזון ומים ופיתוח סוגי תזונה עתידית רצויה לשנת 2020. הסמינר נועד להפגיש את החוקרים המובילים מהאקדמיה העוסקים בנושא זה עם נציגי חברות תעשייה, חברות הזנק ומכוני מחקר.  

בסמינר יינתנו ההרצאות הבאות:

פרופ' אייל שמעוני, הפקולטה להנדסת ביו-טכנולוגיה ומזון, הטכניון וסמנכ"ל טכנולוגיות מזון, חברת שטראוס:              

"החזון הטכנולוגי של חברת שטראוס"

דר' גילה רוזן, מנהלת המחלקה לתזונה קלינית, ביה"ח רמב"ם, מרצה באוניברסיטה העברית:  

"חזון המזון: תזונה בראי העתיד"

מר חיים וילדר, סמנכ"ל טכנולוגיות מים, חברת שטראוס:

"טכנולוגיות טיהור מים, ע"פ כדור הארץ ובחלל"

ד יואב ליבני,  הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון, הטכניון:

"בריא יותר לא בהכרח טעים פחות: להוביל בריאות בהשראת הטבע"

 

הסמינר יתקיים במוסד נאמן בטכניון,  אודיטוריום בטלר,  ביום ה',  10 לנובמבר 2011,  בשעה 14:00

(ויימשך כ 2.5 שעות).

לפני תחילת הסמינר יוגש כיבוד קל. בסיום המפגש יתקיים דיון פתוח באשר לכווני המחקר וצרכים עתידיים.  

הסמינר נועד להפגיש את העוסקים בנושא מהתעשייה ומהאקדמיה במטרה לבחון יחד את הנושאים שנחקרו ואת האפשרויות לשיתופי פעולה ביניהם בעתיד.  

ההשתתפות במפגש חופשית, אך נדרשת הרשמה מראש אצל ד"ר אברהם רותם:

 mtrabe@tx.technion.ac.il

נא אשרו השתתפותכם  בדוא"ל חוזר

הזמנה זאת מהווה אישור כניסה לטכניון ביום הסמינר

 

להתראות בסמינר,                                                                                   

Dr. Abraham Rotem,

S. Neaman Institute, Technion. Haifa. 

E-mail: mtrabe@tx.technion.ac.il, 

Phone:  04-8295579 

גודל טקסט:
שינוי צבעי האתר:
מקשי קיצור
S - עבור לתוכן העמוד
1 - עמוד הבית
4 - חיפוש
הצהרת נגישות